subject
English, 22.07.2021 20:30 tdupre14

Select the correct text in the passage. Denise attended a training conference on digital marketing. Read the first paragraph of her event report. Which sentence contains the main
Idea?
I attended a digital marketing conference in Dallas, Texas, from February 20 to 24. The conference focused on effectively using a digital
presence for marketing. I'd like to share my ideas, Insights, and experiences at the conference. The conference benefits our company by
showing how to increase our digital presence and teaching key digital marketing grategles. I will discuss these points in detail in the body of the
report

ansver
Answers: 2

Another question on English

question
English, 21.06.2019 12:30
Read the text evidence. "fish cheeks" then my father poked his chopsticks just below the fish eye and plucked out the soft meat. "amy, your favorite," he said, offering me the tender fish cheek. i wanted to disappear. "broken chain" alfonso thought he would look cool with his hair razored into a v in the back and streaked purple. but he knew his mother wouldn't go for it. and his father, who was puro mexicano, would sit in his chair after work, sullen as a toad, and call him "sissy." which theme does the text evidence from the essay and short story support? oneโ€™s cultural background affects who he or she is. manners are important to use in life. a personโ€™s outward appearance can be deceiving. family always comes first.
Answers: 1
question
English, 21.06.2019 18:00
What is the claim in an argumentative text? the facts and data that support a statement of opinion in the text the statement that takes a position on an issue or controversy the explanation of how the evidence in the text supports a reason the quotations from primary sources that are used to validate a fact
Answers: 2
question
English, 21.06.2019 19:30
Super bowl 2019 how to watch is this link ok> > >
Answers: 1
question
English, 22.06.2019 03:20
If chopin were your music teacher, what techniques would he probably expect you to develop and practice? use details and information from the passage to explain your answer.
Answers: 3
You know the right answer?
Select the correct text in the passage. Denise attended a training conference on digital marketing....
Questions
Questions on the website: 13722362