Which situation would NOT represent a proportional relationship?
A. The total amount of sugar s needed to make 6 batches of cookies if each batch needs 1 ¾ cups
B. The cost of ordering p pounds of peanuts for $7.00 per pound plus a shipping fee of $0.10 per pound.
C. The cost of filling up a gas tank g for $2.40 per gallon
D. The number of miles m that Maxine has run this year if she has already run 80 and will run an additional 12 each week
14 ft 7 inches
since each model inch corresponds to 25 real inches, 7 model inches will correspond to
7×25" = 175"
at 12" per foot, that is 14 feet, 7 inches.
so of course you want to start by plugging the 5 in which goes to 7(5)+3(5)=50 because 7*5=35 and 3*5=15 and then add them together, then plug in the 5 to the other equation as well 9(5)+5=50 because 9*5= 45 and then add 5 and so yes they are equivalent.
where is the graph? need more info